2013. november 27., szerda

Lassan jön a miku

Közeleg a mikulás és vele a 2013 horgászblogja vándor díj elajándékozása, odaítélése, kinek hogy tetszik. Elismerés egy tartalommal, esztétikummal megtöltött horgászblognak és szerkesztőjének.

Bár a díj megalapítója, Pupa mostanság inkább a televízió képernyőin keresztül szórakoztat minket, úgy gondolom, ne hagyjunk veszni egy ilyen hagyományt, mint a már 3. éve megalapított tiszteletbeli kitüntetés.

Minthogy közeleg a fogvacogtató hideg téli idő, egyre többet ragad egeret a mindenkori pecás és olvasgatja a jobbnál jobb horgászoldalakat, blogokat. Sajnos így vagyok ezzel én is, horgászni egyre kevesebb időm van, de mindig beleakadok egy-egy jó kis írásba, szép fotókba, amik részben visszaadhatják a mámorító halszagú élményeket, a természetben töltött időt.

Remélem Ti is így gondoljátok és örömmel veszitek majd a díjazottat, akinek feladat továbbra is további két blogot kitüntetni.
A díjat a fenti kis szerkesztmény hivatott képviselni, remélem nem lett rossz, nekem tetszik és ez a lényeg

Üdv. Földi
3 megjegyzés:

 1. Pupával éppen a minap értekeztem erről és kihangsúlyozta, hogy ne felejtsük el. A mázlista még mindig tarponozik az Indiai-óceánon, de hamarosan újra itthon lesz.
  Add nekem és akkor kettő lesz! :-)
  Üdv G

  VálaszTörlés
 2. mutáns sósvizi snecire horgászni.. inkább fognék itthon egy kilós csapót :D de ő tudja.
  aztán meg adjunk másnak is esélyt, Atya. vannak még érdemes, feltörekvő bloggerek, akik horgásznak is és lelkesek. ezek lesznek a főbb szempontok.

  VálaszTörlés
 3. Nekem tetszik a dizájn. Frankóbb, mint a baglyos, de ott nem is a minőség volt a lényeg. :-)
  Pupa örülni fog!
  Üdv

  VálaszTörlés