2016. április 4., hétfő

Urban fishing kicsiben


A legutóbbi kimenőmnél sajnos rossz időjárásba futottam így ma reggel mikor kinéztünk öcsémmel az ablakon, mindkettőnknek kedve támadt kétkerékre pattani. Ezért a város túloldalán folydogáló kis patakot választottuk célállomásként. Akkor pedig már peca is egyben. Nyilván. Nem ismeretlen maszatolós, félénk halak, még vagy már csoportosan fel s alá mozogtak a vízben. a kisebbek eszegettek is, a nagyobbak viszont a fenékhez tapadva kővé dermedten nem csináltak pont semmit. 
A sokadik léggyel sikerült értelmes akasztást kicsikarni, többet is egy helyről. Ezt a légy típusának tulajdonítottam és hogy nem csattant nagyot, csak amekkorát kellett. Meg száldogállt is valamilyen fának a virága, szirmok értek néhol vizet azt is szedegették, érdekes volt.

Szóval ma is megvolt a kellemes fáradtsághoz kellő kilométer és a már-már nyári néhány órás napsütés az izzadáshoz. Jól esett! Menjen mindenki!
földi. és petya.

2 megjegyzés:

  1. Lopakodni az iylen kis patakokon tanul meg igazán az ember, főleg az olyan "halk" pecások, mint én...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is lapulnom kellett rendesen :) de ahogy mondod, többször kényszerülök én is térdre az ilyen kis folyások partján.

      Törlés