2012. november 12., hétfő

Díjat kaptam!

De tényleg! :)


Ez itt egy köszönetnyilvánítás. Köszönöm a tisztelt közönségnek, és természetesen a vándordíj előző tulajdonosának eme megtisztelő kitüntetést. Valamint köszönöm anyukámnak, apukámnak, és a rámának.. Plusz jó néhány kegyes és kegyetlen pecának, amiből tanulhattam és amit annyira szeretek.

A blog indulásának kezdeti fázisában a cél elsősorban az volt, hogy saját magunknak rögzítsük az új élményeket, melyek inspirációval pumpálhattak minket, (akkoriban jött divatba a blogírás) de elsősorban szerettük volna kicsit népszerűsíteni a műlegyezés műfaját. Erre pedig szerintem a legjobb példa, ha egy kezdő láthatja mások bukdácsolását is az úton, tanulhat mások hibáiból, és együtt is érezhet. Szóval inspiráció gyanánt is szolgálhat. Na közben fotózgatok is és folyamatosan változik valami. Az elképzelés, a hozzáállás, az anyagiak, a szabadidő.. stb. Így remélem tényleg rászolgáltam a díjra! :)

Szóval köszönöm Atyafinak , hogy rám tette a voksát és a szabályzatban foglaltak szerint mihamarabb további két blogírót és azok produktumát én is részesíteni fogok a díjban. És hogy ne szakadjunk el a "szokásoktól", mint hogy Atyafi télapója hozta tavaly a két további kitüntetettet december 6án, úgy a sok egymást felülmúló blog átfutása után én is e mellett a dátum mellett tettem le a voksom.
 

Földi

17 megjegyzés:

 1. Gratulálok a megérdemelt díjhoz!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Pupa, megtisztelő!:) Igyekszem én is a legrátermettebb blogokat díjazni!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok! Jó helyre került a díj! Most kezdem olvasgatni a régebbi bejegyzéseidet,hogy kell legyezni, legyet kötni, tavaszig szeretnék beletanulni :-)

  VálaszTörlés
 4. Bármilyen segítségre szükséged van szólj nyugodtan és képességeim szerint megpróbálok helytállni. :)
  És köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon örülök, hogy hozzád került!!! A képeidért odáig vagyok, irományt meg kérünk még gyakrabban! :)

  VálaszTörlés
 6. Aki az bagoly szemébe túl soká mered, olyan csapásra lép, melyről beszélni sem szabad...

  VálaszTörlés
 7. igyekszem igyekszem :)
  egy ideig pedig ráfüggtem a szemére, de eszméltem, hogy este aludnom is kéne :D

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok a díjhoz!
  Brucis

  VálaszTörlés
 9. Drakulálok Földi!
  BalázsZé'

  VálaszTörlés
 10. Mindenkinek eléggé köszönöm! sőt! :)

  VálaszTörlés
 11. gratulálok! :) valamint szintén gratulálok a bagoly megálmodójának is. még sose nem láttam bagoly nemiszervet!

  VálaszTörlés
 12. köszönet! :) valóban ötletes és elgondolkodtató. ha egy vagy két afrikai fecske elbír egy tököt, akkor miért is ne cipelhetne magán egy bagoly réz faszt..?

  VálaszTörlés