2012. március 31., szombat

Jászberényi séta

Már egy hete vártam az alkalomra, hogy lejussak egy kicsit a Zagyvára. Jöttek a hírek, szép halakat fognak a szolnoki népek. Gondoltam egybe kötöm mindezt egy kis családlátogatással. Utóbbi össze is jött, az időjárás viszont nem akarta, hogy elővegyem a szerkóm, viharos szél támad még csütörtökön és jelenleg is tart.

Könnycseppek formájában nyilvánítottam véleményt, mikor kiértem a folyópartra. Egyrészről, mert fájt a szívem a peca után, másrészről pedig a hideg szél csalta ki a könnyeket szememből.





Gondoltam tartok egy mustrát, hátha látok némi halmozgást és legalább ennyi örömöm lehet. De sajnos ebben sem volt részem, pedig kilométereket sétáltam a parton. Ez most sajnos nem jött össze, de készítettem néhány képet erről a gyönyörű vízről. Sok helyen sajnos eltűntek a bokrok és fák, hideg volt a tél és drága.. a természetnek is.











F.

6 megjegyzés:

  1. Istenem, ezek a képek! Varázsló vagy. :)

    VálaszTörlés
  2. a délutáni napsütés és a megfelelő környezet. verhetetlen(: Köszi!

    VálaszTörlés
  3. és még ha horgásztam is volna... (:

    VálaszTörlés
  4. bakker ezek a kepek ... sokszor erzem ugy, hogy a felso Zagyva alkalmas lenne pisztrangot tartani, ha nem lenne a medre kiegyensitve es sok helyen visszaduzzasztva...

    VálaszTörlés
  5. szerintem több kisebb folyónk felsőbb szakaszai lennének alkalmasak pisztrángot megtartani. csak vigyázni kéne rájuk kicsit jobban, törődni velük..

    VálaszTörlés