2012. március 5., hétfő

Az idei első halas peca (nem legyes bejegyzés)

Szégyellem is maga kicsit.. hogy kiteszem. De a horgászat már nagyon ránk fért, és végre barátnőm is megfogta első pergetett halát. Aztán a másodikat is.

És bár viharos széllel kellett mindezekért a képekért megküzdenünk, úgy érzem megérte, hiszen szép halakkal, szép helyeken horgászhattunk. És megismertünk egy fiatal helyi horgászt, Ádámot is, akinek köszönjük az útmutatást.

Itt a tavasz tagadhatatlanul!























 F.

11 megjegyzés:

  1. Szia!

    Gratulálok a halakhoz!
    Lassan a Lónyai is olvadozik...:)

    Peti

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Igen igen, bár szerintem még egy bő hét kell neki, hogy rendesen horgászható legyen. Domikat pedig inkább csak az alsóbb szakaszokon lesz érdemes keresni. Gondolok itt Ibrány, Gáva.. talán még a buji szakasz lehet esélyes. Kíváncsi vagyok milyen lesz idén a csuka állomány..
    Te merre szoktál járni?

    VálaszTörlés
  3. Ennél nagyobb szégyen ne érjen soha. :)
    Jót horgásztatok, jók a képek, a Hölgyike örül... mi kell még?

    TT

    VálaszTörlés
  4. Jogos! És igaz is, megkedveltettem a párommal a pergetést, ő ugrott bele, és sikere is volt. Innen csak egy ugrás a legyezés. (:

    VálaszTörlés
  5. Üdv!
    Ismét csak gratulálni tudok a szép domihoz! Mikor vasárnap a kis domit fogtam,még kint maradtam 5-ig. Pergettem,mint az örült,de semmi. Igaz másnap(ma) elég erős lehűlés volt..lehet ezért nem ettek annyira. Rajtunk kívül senki sem fogott amúgy.
    Rendeltem pár 2 és feles wobblert,természetesebb színekben. Salmo D,GS. A napokban megnézem,hogyan reagálnak rá a domik. Majd írok!

    Legjobbakat!
    Ádám

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Köszi, de veled nem vehetem fel a versenyt. Legyezve lesz érdekes!:) Kíváncsi vagyok, én is vennék néhány 2centiset, azok ha jól tudom csak süllyedő kivitelben kaphatók, a nagyobbak már úszóban is. De szerintem a süllyedő oda kiváló.
    Figyelem a blogod, jó, hogy írogatsz!

    VálaszTörlés
  7. Gratula a domikhoz, főleg a barátnődnek!

    Én is olvasgatom Ádám írásait. Nagyon érdekes, hogy ilyen fiatalon ilyen a látásmódja a horgászattal kapcsolatban, és választékosan ügyesen bánik a szavakkal is.

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük!(:
    Igen, nagyon szimpatikus, hogy az ő korosztályából így kitűnik, hiszen lássuk be, a mostani "fiatalok" többsége valahol eltévedt. De akad még új a nap alatt!

    VálaszTörlés
  9. a szivacsos már kiment a divatból! ;):D Kösz!

    VálaszTörlés