2010. április 4., vasárnap

Fullánkos poli

Polipropilén darázs - próbálkozás:






8 megjegyzés:

  1. Hal-i!
    Ez Isteni! Mivel Te most sajnos nem tudod tesztelni, szívesen "feláldozom" magam és minden legyező tudásomat latba véve tesztelem helyetted! :D:D
    Ez jobb, mint az élő bogár és sokkal tetszetősebb, mint a polifoam darab horogra rögzített változata! Mintát kérek belőle! :);)
    Egyébként tegnap pergettem és 7 db kilón felüli domi volt az eredmény a barátság jegyében: "Z" botja, Földi orsója és az ÉN domolykóim! :D:D;)
    Egy nagyon facca fotó is készült róla, amit azután a vágólapon tönkretettem! :S De az élmény az fantasztikus volt!

    VálaszTörlés
  2. Nem mondod, h elment a kép??:O basszus pedig..és 7db.. Gratulálok, ez nem semmi!!
    Egyébként szívesen küldenék neked belőlük, csak hát hogyan? Bár kacérkodok a gondolattal, hogy a falunk mellett csordogáló kis kanálist megdobálnám kicsit, ha megérkezik az orsó és zsinór a 2/3as bothoz.. domik ugyan nincsenek benne, de kitudja.
    A seggemen kéne ülnöm illetve feküdnöm igazából, de nem nagyon megy:P lehet borítékba feladok neked egy pár legyet, egyébként a már neked hozott horgokra kötve:P:D szóval igazából neked kötöttem öket:D

    VálaszTörlés
  3. kihagyhatatlan volt az az igazság...

    VálaszTörlés
  4. Hal-i!
    nem az összes kép ment el, csak a "Barátság" című lett használhatatlan... :S De a hal-i-n a pergetés topicban megnézheted! :) a többi kép is felkerül majd egy szösszenetben.
    A legyek akár portósan is érkezhetnek a:
    Macskás József
    Bőcs
    Munkácsy út 75.
    3574
    címre!

    Pedig ha megnézed a fotót, láthatod a "Földi féle profizmusra" való törekedésemet! :D Leveleket terítettem le a földre, hogy az ékszer és a hal ne legyen sáros és az orsó árnyékából kukucskál ki a kilós domi! A többi kép szokványos mezei fotó... :S Ezzel az egyel görcsöltem csak :D:D
    A helyszín pedig ott volt, ahol Te befejezted az első pecát, csak folyásiránnyal felfelé! Sajnos akkor az áradás miatt nem lehetett meghorgászni!
    Várom a postást! :D

    VálaszTörlés
  5. Holnap küldök akkor egy levelet, lesz benne 2 poli, meg 2 darázs!
    Ja, és jövőhéten mondjuk hétfőn, ha jó idő lesz, egy lightos legyezést össze dobhatnánk! Már izzad a tenyerem szóval ellógok itthonról :D Nem, amugy kétkedve, de pozitív választ adtak az ősök, szóval remélem napsütéses idő lesz!

    VálaszTörlés
  6. Hal-i!
    Már láttam tegnap is a beírást a blogodban, de sajnos esett az eső és nem volt Netem, vagyis szakadozva szerencsétlenkedett, de válaszolni nem tudtam!
    Szóval a hétfő kiváló, hiszen a húshorgászok mind a tavakat fogják gyilkolni a fagyasztóláda feltöltése céljából, így nyugodtan lehet horgászni a csodálatos al-Hernádon! Vízállástól függően választunk majd pályát, de azért szeretném, ha a gyökerest is megdobálhatnánk, persze, csak ha az egészségi állapotod engedi! De light-os, fél-lábszárig érő hibátlan szakaszokat meghorgászhatunk!
    A postást várom, köszi szépen, de ha tuti, hogy jössz hétfőn, akkor ráérsz lehozni, mert vasárnap reggelig telepítés miatt le van zárva a csodálatos al-Hernád is! Mondjuk azt, hogy miért zárta le az al-vizet az ÉMHE vezetése számomra is talány, hiszen ide emberemlékezet óta, még papíron sem telepítettek egy szálka keszeget sem! Mivel más itt hivatalosan (engedéllyel) nem igazán horgászik, így gondolom figyelembe vették a viszonyomat a diktatórikus vezetéssel kapcsolatban és ezzel próbálják honorálni a tevékenységemet! Más, normális magyarázat nincs a dologra, hiszen a gesztelyi hídnál telepített két kosár pontynak esélye (a rabsicok lehalásszák) és lehetősége sincs (a vízmű zsilip útját állja) lejutni az al-vízre!
    Hétfőn várlak, pecázunk egy jót! Ha van kedve a papádnak is eljönni, akkor leugorhatunk a Körömi tóra, had pontyozzon egy kicsit! :)

    VálaszTörlés