2014. február 17., hétfő

Egy órácska

Volt egy órám, éppen nem esett, kiszaladtam és beleszaladtam. Hosszú idő után hihetetlenül jól esett ez a rövid peca is.







F.

9 megjegyzés:

  1. Ez merre volt ha meg szabad kérdezni? Lónyai? Csak mert én még soha nem fogtam rajta süllőt, nem még ilyen szépet! Gratulálok hozzá! Józsi.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Bár ez a víz nem a lónyai, egy kisebb csatorna, ami jelen szakaszon kotrásra került néhány éve és láthatóan jól tartja a halat. Annak ellenére, hogy sok halat elvisznek belőle, ritkán ugyan, de belefuthat az ember ilyen szebb halakba is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a szélességéből gondoltam, de már látom a képen, hogy távolabb igen keskeny. Csak azért érdeklődtem, mert Lónyaiban egyszer láttam kölyök süllőt. Após jelölt fogta, de olyan gyorsan visszaengedte, hogy nem érkeztem megnézni sem. Mellesleg szépek a képeid, ha van időm ránézek a blogodra.
      UI: Én egy Perch Blade-el kergetem a jószágokat :) Üdv Józsi

      Törlés
  3. Szép halacskák!

    Melyik excelert használod?

    VálaszTörlés
  4. UL 2-10gr. Akkor vettem amikor eszembe jutott, hogy nincs is nagyon keményebb csukás pálcám... és ez ragadt a kezemhez :D annyi, hogy eddig egy hasonló dobósúlyú 1,80as skill-t használtam, de törés utáni korrekció miatt feszesebb lett és nem tetszett hogy nem olyan lágy. így inkább pótoltam a veszteséget egy újabb 2,40es bottal. ki érti...

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy 10-25 grammos van, én nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy én felismertem, ez véletlenül nem a sz.....i csatorna?
    Üdv. Tölgyesi I. Kisvárda

    VálaszTörlés
  7. Mondta a múltkor egy helyi erő, hogy szép süllők vannak benne, persze nem hittem el...
    Üdv. TI.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem jóra gondolsz, akadnak benne szép halak, reméljük a süllőállományt nem fogják úgy megritkítani mint a csukát. érdemes megpróbálni, most szép tiszta a víz bár elég alacsony.
    Állj meg egy pár dobásra, ha arra jársz!

    VálaszTörlés