2012. január 16., hétfő

Mayfly spinner






F.

7 megjegyzés:

  1. Szép-szép.-De nekem kérész repüléskor nem jött be. Sok rontott kapásom volt. Időben váltottam. És siker!
    Ezzel nem akarom azt sugalni hogy nem jó. Csak nekem nem lett a kedvencem. De a fotók nagyon jók. Bár ezt már kezdem természetesnek venni tőlled.
    üdv:János(623).

    VálaszTörlés
  2. egy anyagból kösd meg! ne kösd el és kezd új polifoammal! (lehet úgy csinálod, csak a képek miatt említem, mert ott az látszik).
    amúgy császárok lettek. ha kérészrajzáshoz kötsz, ne vidd túlzásba.
    csatlakoznék jánosunkhoz. sok volt rá a rontott kapás. sárga gurgler (http://www.danica.com/flytier/rross/gurgler_side.jpg ) osz jóvan.

    VálaszTörlés
  3. tudom-tudom, nekem is sok rontott kapásom volt tiszavirágzáskor, azokat 4es 5ös horgokra kötöttem. ezek most 12 és 14esre készültek, bár hosszúnak látszik a farka, alig másfél centi. direkt kicsit kötöttem gondolva ezekre.
    egyébként valóban 2foamból kötöttem, de csak mert elméreteztem.. :P a tor rész sem úgy sikerült, ahogy terveztem, de ez csak iránymutatás, ötlet.
    köszi! ;)

    VálaszTörlés
  4. Üdv!

    Szépek a kérészek, de most inkább csukázzunk, ha lehet. Nem tudod mizujs a lónyain? Üdv. Tölgyesi I.(Kv.)

    VálaszTörlés
  5. Hali!
    a lónyai halott.. sajnos nekem már hónapok óta nem adott halat. gáván volt egy leakadt kisebb kroki, de más semmi. ha tudtam volna tutit szóltam volna neked, mert már jó lenne egy közös peca. nem tudom mi van a vízzel. csak sejtem.

    VálaszTörlés
  6. Hali!

    Az utóbbi 5 hétvégén voltunk a haverral Vissen, adott szépen halak kb. 40db-ot fogtam összesen. Igaz 25-50 cmig, de nem baj a lényeg, hogy működik/dött/, ugyanis ez a hét a minuszokkal biztosan betett a víznek. Sajnos nincs más megoldás várni a jó időt és várni...

    VálaszTörlés
  7. én is hallom, hogy fogdosnak Vissen, de sokan mondják, hogy bár az ellenőr megnézi az engedélyeket, utána eltűnik, így rengetegen viszik a halat mérettől függetlenül. sajnos én is láttam már ott hasonlót, pedig csak egyszer voltam.. de ti legalább fogtatok (:

    VálaszTörlés