2012. március 5., hétfő

Domizni




Összességében ezek a színek vitték a prímet hétvégén domolykóéknál. Full fekete, kicsit zöldes, picit narancsos, de az inkább napnyugta előtt.

A méret 2-2,5 centi, nagyobb már nem volt jó, ahogy láttam a gájdunknak sem. Na és persze jól aláólmozva működhet, hiszen a dobált hornetek mind a meder alján vagy legalábbis a közelében jöttek, ami olyan bő 2métert jelent.    


F.

7 megjegyzés:

  1. Hali!

    Hát te meg hol horgásztál hétvégén, amikor még minden be van /volt/ fagyva? Nem szégyeled magad, ilyen szép halakat fogni, ilyenkor?
    Üdv.Tölgyesi I. Kisvárda.

    VálaszTörlés
  2. ((: hát ami azt illeti, egyetlen domit fogtam, szóval nem szégyellem magam :D gyorsabb folyású vizek már kiolvadtak. a hernádra vagyok már kiváncsi, szóval legközelebb lehet oda mennék. nemsoká a lónyai is horgászható! ;)

    VálaszTörlés
  3. Azért, ha nem titok elmondhatnád hol van az a víz, kíváncsi lennék rá, így a képeid alapján látok benne fantáziát, meg egyáltalán ahol ilyen szép domik vannak az csak jó víz lehet.

    VálaszTörlés
  4. Hi Földi,

    elárulnád, hogy milyen szemeket használtál ezeknél a sztrímereknél (gyártmány, netán beszerzési forrás)?

    Üdv.

    Ammonite

    VálaszTörlés
  5. szervusz!

    egyszerű kalandban beszerezhető alu streamer fejek amikre ragasztható és ragasztottam is ugyan ott kapható öntapadós szemeket. semmi furfang. de használok epoxy meg flitteres szemeket amiket saját magam csinálok.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!

    Ammonite

    VálaszTörlés
  7. Újra jó a patak. Tegyél egy próbát velük a hétvégén.Rengeteg kapásom volt ma. :)

    https://picasaweb.google.com/109729706459167622901/2012Marcius26#


    Ádám

    VálaszTörlés