2012. december 6., csütörtök

A 2012 Horgászblog Díjának további befogadói

 Nos próbáltam nagyon objektíven válogatni és bírálni azonban nem elhanyagolható saját látásmódom és a leggyakrabban űzött horgászmódszerek. Nagyon nehéz dolgom volt, sokáig törtem a fejem, de megszületett.



Így hát hasonlóan a 2011es díjazottakhoz az én két további jelöltem egyike szintén nagyrészt műlegyes módszerrel kergeti a halakat, volt szerencsém sokat tanulni és ihletet meríteni írásaiból.

A másik jelöltem pedig egy szerintem nagy tapasztalattal bíró horgász, lényegre törő írásait és gyönyörű fogott halairól készült képeit nagy kedvel tanulmányozgattam, pedig nem régiben bukkantam csak rá.

Részletek a díjjal járó kötelezettségekről: "A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük, legalább fele méretben és még egy évig ez eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani."

Fogadjátok gratulációmat és csak így tovább!
És ne feledjétek! A télapó mindent lát! Meg a rézfaszú is!

4 megjegyzés:

  1. Gábor! Lehet, hogy nem világraszóló díj, lehet, hogy vannak nagyobb kitüntetések is, de számomra tényleg nagy megtiszteltetés (már csak az alapítója miatt is), hogy elnyerhettem a Pupa-kupát. Továbbmegyek: az, hogy egy ilyen blog tulajdonosa méltónak talál rá, még nagyobb megtiszteltetés. Köszönöm!!

    Egyébként te tanultál tőlem??? Inkább én mondhatnám, hogy a képeid etalonként függnek szemeim előtt a túráim során. :)

    VálaszTörlés
  2. amatőr módon kattintgatok és úgy 50 képből akad használható.. :)
    jobb lenne többet horgászni és többet tapasztalni, sajnos a horgászatok rovására megy, hogy viszem magammal a fényképezőmet is. persze hogy tanultam, hiszen nem vagyunk egyformák, ki ebben, ki pedig abban jó és tapasztalt, így egyik nagy vágyam továbbra is hogy pl pontyot akasszak tudatosan! :) többek között.
    szóval én kösz!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a Skacoknak!
    ui: csomag megérkezett?

    VálaszTörlés
  4. igen igen, ma beszéltem az otthoniakkal, már tegnap megérkezett. köszönöm! amint lehet kipróbálom!
    Földi

    VálaszTörlés