2013. május 27., hétfő

Mostanában

Sajnos mostanában nincs sok kapacitásom egy, igazán említésre méltó horgászathoz, ezért több pecát foglalnak össze az alábbi képek. Az időjárás ugyan hasonló volt mindnél, a halak kapókedve sajnos nagyon szeszélyes. Mikor mire lehetett eredményesen horgászni, a domik továbbra is nagyon finnyásak. Továbbá eléggé megnehezíti a dolgot az elmúlt néhány hét alatt megnőtt vízi növényzet is, amiből partközelbe kényszeríteni a jobb halat, majdhogynem lehetetlen. Vastagabb zsinór sem segít, a halak ugyan úgy belerongyolnak az egyre vastagabb szárú és levelű hínárba. Reptetni meg nem fogom egyiket sem. Pláne, hogy 4es pálcával kicsit rizikós lenne. És sokszor a legyezés egyszerűen képtelenség bizonyos körülmények között, ezért az UL pecát kell kézbe vennem, amit újra egyre inkább élvezek. De fogtam egy jászt, aminek nagyon megörültem, hiszen az elmúlt 2évben ez a harmadik. :)











Földi

3 megjegyzés:

  1. ÜDv ha megkérdezhetem milyen márkájú az ul botod mert még nem láttam ilyet / egyszerűen nem jövök rá.. de mutatós darab :) !

    VálaszTörlés
  2. Köszi, ez egy Skill II, azt hiszem energofish féle még a blade-ek előtti UL. Szerintem most is lehet még venni hasonlót, csak más karakterű blankkal. Ez nem olyan taknyolós, gerincesebb darab 210es volt, törött spicc után cserélt spicctaggal. Rövid nyél, szép kidolgozás.. Szeretem nagyon.

    VálaszTörlés
  3. Értem köszi :)

    VálaszTörlés