2012. április 25., szerda

Mustad

A minap egy sérült botomat vittem a szervízbe, hátha tudnak kezdeni vele valamit. Aztán betértem a hely horgászbolt részébe is és egy kis kutakodás után, a szem elől gondosan elrejtve, egy félreesőbb helyen rábukkantam néhány csomagos horogra. Tudtam én, hogy olcsóbbak ezek a horgok az újabb, modernebb márkáktól, régebben is vettem darabra a Mustad horgokat, de most annyira megörültem, hogy végre találok ilyen méretekben, formában és nem utolsó sorban árban horgokat, hogy nagyon.




Akcióban kaphatók most ennyi pénzért, bár szerintem egyébként sem sokkal durvább az áruk. 4/0stól (legyen inkább 6os-4es) a 12es méretig kaphatók a csomagoláson feltüntetett darabszámban és árban. 
Felénk nem sok üzlet kínál légykötésre alkalmas horgokat, a Drennan és a Hayabusa horgok kivételek csupán, főleg, ha száraz legyet szeretnék kötni.


F.

4 megjegyzés:

  1. Jók a legyek!
    Van még a boltban horog vagy megvetted az összeset?

    VálaszTörlés
  2. a nagyobbakból volt még talán 3/0ás a 2peresből én vettem meg az utolsót, 8as volt még amiből láttam meg 10es. lehet gyorsan elkapkodják ennyi pézér.

    VálaszTörlés
  3. egyet tudok ajanlani... kulFOLDI :) de ha osszealltok akkor a kb 19eur nem is draga mint szallitasi koltseg... vagy legközelebb rendelek nektek is...

    http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/index.html

    szerintem a HANAK horgok igazan jo arban vannak, s ha a vilagbajnoknak jo akkor talan nekunk is :)

    VálaszTörlés
  4. tényleg jó árak vannak az oldalon, nyilván ha többet rendelünk megéri a szállítási költség is. majd még kicsit jobban szétnézek, és ha valóban szükségem lesz dolgokra és pénzem is engedi mindenképpen szólok és akár együtt is rendelhetünk! Köszönöm az infót! :)

    VálaszTörlés