2010. január 16., szombat

kina pusztábA




































23 megjegyzés:

  1. a képek is faszák, na de a post címe üt a legjobban...
    Kati, a blogotok egyetlen rendszeres olvasója:D

    VálaszTörlés
  2. Hal-i!
    ... legalább ketten vagyunk! Mármint rendszeres olvasók! :D:D
    Bár ez nem legyezés, de ez biztos fog Katinak is tetszeni! :)
    http://www.youtube.com./watch?v=32RgnInaIm8

    VálaszTörlés
  3. persze hogy tetszik, hatalmas méretes és nyálkás:D

    VálaszTörlés
  4. 2en vagytok! ahhoz képest, hogy csak fél éve foglalkozunk a dologgal:) na de csak akkor érdemes foglalkozni az egésszel, ha komolyan vesszük. ugye Katalin?!:P:D szóval folyamatosan fejlődni kell. és így, hogy ennyi inspirációt kapunk menni is fog:) fu Katic akkor eljössz egyszer velem.. pecázni:D és mutatok neked méretes nyálkás dolgokat;):D

    VálaszTörlés
  5. Jó slide-sor Csaszi! szép képek! bár nekem a bojlizás semmit nem adott még, a lényeg ugyan az:)

    VálaszTörlés
  6. Hal-i!
    Készítettem legyes slide-ot is, csak azt levettem, mert a címe nem tetszett az egyik szereplőnek... Pedig az is jó volt, a Sajót, meg a csodálatos al-Hernádot népszerűsítette a legyezés bemutatásán keresztül.
    Egyébként nekem mindegy a pecában, hogy mivel horgászunk, csaj peca legyen... a finom szerelékes pecától a legyezésen, pergetésen át a boilie-zásig minden jöhet...
    ... hogy ne legyen off, visszament a al-Hernád a medrébe, talán már a jövő hét végén lehet benne horgászni

    VálaszTörlés
  7. Üdv!
    Nézem az oldalad, oldalatok a Hal-i-t és meg kell mondjam elég változatos és részletes, tetszik! Viszont keveslem a legyes cikkeket:) na persze a horgászok nagy részét nem vonzza ez a téma de írhatnál egyet, miután lengettünk egyet! Megmondom őszintén a múltkori havas, jeges időben nekem nem sikerült halat fogni Bőcsnél, egyszerűen eltűntek a halak. Csak a derekam bánta:P De lehet, hogy te tudsz jobb terepet, hogy fogjunk is.

    VálaszTörlés
  8. Hal-i!
    Ha ránéztél az oldalra, akkor láthatod, hogy egy filmszakadás volt, egy vírustámadás miatt ez a verzió állt egy fél évig, viszont az átmeneti (ami már nem látható) csak a legyezésről és a pergetésről szólt! Lehet, hogy majd visszatöltök belőle... A nyári boilie-s túrák is még csak most kerülnek majd fel.

    VálaszTörlés
  9. amúgy egyszer szivesen mennék (mondjuk stoppal:D ), de csak ha jó idő lesz!

    VálaszTörlés
  10. Értem, értem. Hát szerintem jó ötlet lenne vissza rakni egy párat. Biztos többen örülnének neki, már csak a saját tapasztalatimból kiindulva. Jó ilyesmiről olvasni igy a téli hónapokban:) Katesz te meg akkor jössz majd velünk sátrazni a nyáron, és bekábítószerezünk jaó?:D na ez nem is igaz.. Szóval majd ledumáljuk! jövő hét végén viszont akkor lehet el kéne nézni a hernádra, ha másért nem fotózgatni kicsit, és ha sikerül időt szakítanom rá csörgök neked Csaszi és ha te is ráérsz..

    VálaszTörlés
  11. jaja toljuk a GHB-t meg THC-t , speed, drogok, r n' r!!!

    VálaszTörlés
  12. Hal-i!
    Csakhogy Kati is láthassa, hogy milyen élmények érhetik a hölgyeket is egy-egy peca alkalmával, bár ez még mindig nem legyezés! :D :)

    http://www.youtube.com/watch?v=QOnmPJvXCWI

    A jövő héten biztos, hogy ráérek és garantálom, hogy halfogás nélkül nem fogtok hazamenni! :D

    VálaszTörlés
  13. Neharagudj elnéztem, ez a hétvége lenne jó vagy az azt követő hét csütörtökig. utána sajnos dunántúlon leszek. de ha igy is jó akkor felőlem mehetünk!:)

    VálaszTörlés
  14. Hal-i!
    Ezen a hétvégén még nem lesz engedélyem, csak a jövő héten! Vasárnap családi progi van, de a fő gond, hogy még horgászatra alkalmatlan az al-Hernád.

    VálaszTörlés
  15. Na sebaj, valamikor mindenképp össze hozunk egy pecát mert már nagyon viszket a tenyerem:)
    És még kitudja hol van a tél vége.. Mennyi ebben az évben az éves engedély? Megmondom őszintén tavaly 2alkalommal vettem napijegyet, mivel ellenőrrel egyszer sem találkoztam, halat pedig sosem viszek haza. De idén megveszem, valószínüleg több időt fogok horgászni a Hernádon.

    VálaszTörlés
  16. Hal-i!

    Idegen tagok részére területi engedély árak :
    Területi engedély éves : 23.000 Ft
    Hernád éves idegen tagoknak : 11.000 Ft
    Hernád napijegy felnőtt : 1.100 Ft
    A Sajóra is ez vonatkozik.
    Ha tag akarsz lenni (minden ÉMHE vízre jó, többek között Hejő, Bódva, Jósva, hogy csak a legyes vizeket soroljam), új belépő tag : 24.000 Ft, régi felnőtt tag : 16.000 Ft.

    VálaszTörlés
  17. Üdv!
    Köszi az infót, megfontolandó! Sőtmitöbb! elkezdek gyűjtögetni:)Különösen, mert nagyon érdekelnek a kis pisztrángos patakok, már ahol foghatók. A Zemplénben is néztem hasonló vizeket, de borsod ezen szakasza talán közelebb van. Egy orsó és zsinór után ez lesz a legközelebbi terv.

    Köszi még egyszer!

    VálaszTörlés
  18. ez a kék betű izé nem olyan jó
    és az új fejléc se
    de ez most nem fikázás tényleg!

    VálaszTörlés
  19. Hal-i!
    Bocs, de ebben Katának igaza van! Szebb, de az én vaksi szememnek nagyon megerőltető! A fejléccsere engem nem zavar... :)

    VálaszTörlés
  20. Az írásban igazatok van. Viszont nekem tetszik az negatív sztájl:P Katalin! Mindegy, nagyon unatkoztam így a munkajog mellett..

    VálaszTörlés
  21. hogy ment hogy ment a jog a jog? holnap jössz haza?

    VálaszTörlés
  22. Aszittem már nem is írsz:D;)
    A jog.. hátttt.... megvan:D nagyon ratyi tételt húztam, de valahogy elmakogtam. És ja megyeünk haza Balázzsal, kocsival szerintem dél körül már otthon is leszünk, aztán ha van kedved és nemtom mit akarnak a többiek, de ihatnánk egy sert! vágyom rá:)

    VálaszTörlés