2010. augusztus 17., kedd

Lónyai - kis bálint





Földi

8 megjegyzés:

  1. Hal-i!
    Megkaptam a csodálatos pér és pisztráng elleni legyeidet, nagyon szépen köszönöm! :)
    Tegnap folytatódott az ünnepi sorozat, melynek helyszíne Garadna volt... Majd nézz át, teszek fel képeket, bár korántsem olyan élvezetesek, mint amiket Te szoktál készíteni... Viszont annyi halat fogtunk, hogy le sem merem írni. Ontotta a kis patak a pisztrángokat, pedig csak a kerítéstől az állomásig bóklásztunk fel alá... :XD Hihetetlen ez a kis patak... :) ;)

    VálaszTörlés
  2. zsír;) legközelebb csatlakozom, ha tehetem, na meg majd azt a Hernád nevü folyócskát is meglátogathatnánk, amint helyre áll a rend arrafelé ;)

    VálaszTörlés
  3. Hal-i!
    Tudod, hogy bármikor szívesen látlak! :) A Hydroinfó szerint a jövő hétvégére rendben lesz a folyó, mondjuk költöztetem a gyereket, de azonkívül nincs túl sok elfoglaltságom a pecán kívül, úgyhogy jöhetsz bármikor...
    A költöztetés szombaton lesz, szeretnék még egyet fent pecázni Vilivel, ha neki is jó (Ő még ezt nem tudja :XD ), aztán már minden csak a folyón múlik... :) ;)

    VálaszTörlés
  4. Hal-i!
    Hazaértél már Horvátországból?! Hívtalak telón... Isteni a csodálatos al-Hernád, beállt a víz, legyezésre a legalkalmasabb! :) Gondoltam, mielőtt betámadod székes fővárosunk, előtte gázolhattunk volna egyet... :XD ;)

    VálaszTörlés
  5. yappp! megbeszélve! szerintem holnap reggel eltudok ugrani. h pontosan melyik vonat repít majd kiderül és értesítlek.

    VálaszTörlés
  6. holnapra viharos szelet mond.. lehet nemsokminden lesz ebből. kilépek majd reggel az ajtón és meglátom érdemes e menni.

    VálaszTörlés
  7. Hal-i!
    A viharos szél sajnos megjött... :S
    Azért inkább engem hívj fel, mielőtt kilépsz az ajtón és messzemenő következtetéseket vonnál le a bőcsi időjárási viszonyokról... :XD

    VálaszTörlés