2010. szeptember 27., hétfő

Streamers


fel a falra



Kötögettem unalmamban néhány (szerintem) univerzálisabb sztrímert és ha sikerül eljutni valami vízhez, ki is próbálom. Igazából mindegyik eredményes lehet dominál, pisztrángnál, a múltkori Garadnás pecánál hasonlókkal aprítottunk zavarosabb vízben. Baromi egyszerű megkötni őket a hosszú szálú zsenília  és a  marabu tollak segítségével, szóval nem nagy remekművek.

Amint sikerül 50es zsinyeget beszereznem, nekilátok a bokorugró hallegyek preparálásához, ugyanis rengetek csukát "sikerült" elvesztenem a meghorgászott kanális alacsony vízállása és a még le nem rohadt hínár miatt, aminek közepén rejtőztek az olykor kilón felüli csukák.








Földi

6 megjegyzés:

  1. Hal-i!
    Nem dicsérlek, csak a vak nem látja, hogy rövid idő alatt vér profivá váltál! :)
    A Sajón másodfok van, és az al-Hernád is a zordabb arcát mutatja, de mire ideérsz, addigra jó lesz mindkét folyó...
    Ez a streamer dolog teljesen felizgatta a fantáziámat a wobbler tuning-os dologban, amiről tegnap telón beszéltünk. Megtervezem, a kivitelezés meg a mesteré (a Tied)! :XD

    VálaszTörlés
  2. megbeszéltük! azt hogy mikor tudok menni még nem tudom, a hétvégém elég zavaros, de majd értesítlek! a vérprofizmus meg még elég messze van, de igyekszem :)kösz!

    VálaszTörlés
  3. Hal-i!
    A hétvége nemcsak neked, hanem az al-Hernádnak és a Sajónak is elég zavaros lesz... :XD
    ... én horgászom a legyeiddel, tehát tudom, hogy miről beszélek, az, meg hogy fejlődni akarsz, csak örömmel tölt el... :), végül is a csillagos ég a határ... ;)

    VálaszTörlés
  4. Hal-i Kisfőnök!
    Tegnap vettem Ukrajnában egy hihetetlenül facca gázlóruhát potom 7000 Huf-ért. Bár öt hetet vártam rá, mert nem volt csak 44-estől felfelé, de hoztak nekem 43-ast. Ráadásul a forint erősödése is nekem kedvezett, mert amikor megrendeltem, még 8 körüli összegre jött ki... :XD
    Bivalyerős, varrott, ragasztott és belül vászon, igazi orosz termék. Ami egy kicsit design-osabb lett volna, annak az anyaga nem tetszett... Ja a design azt jelenti, hogy a térd része mintázott kialakítású. Az jól nézett ki, de mint mondtam, ez strapabíróbbnak látszik.
    Úgyhogy ma, vagy holnap bemutatom neki a csodálatos al-Hernádot, csak még azt nem tudom, hogy legyezve, vagy pergetve ismerkedjen a folyóval... :$ Látod, hogy mennyi problémám van?! :XD

    VálaszTörlés
  5. hát haver, bírlak sajnálni :) hétvégén lehet, hogy haza megyek, aztán ha hernádra nem is, a közeli helyeken kipróbálom a streamereket. jó vétel lehetett a ruha, használd sikerrel!;)

    VálaszTörlés
  6. Hal-i!
    Szombaton szívesen látlak egy gázolós legyes pecára a csodavilágban... :) Gondold át, nagyon jó a víz, csukára tesztelni a streamer-t meg itt lehet igazán! Szombaton én is csak legyezni fogok, vasárnap lesz a pergetés napja... :XD

    VálaszTörlés