2011. január 16., vasárnap

A sas

Hamarosan összeállnak! :)F.

12 megjegyzés:

 1. Hal-i!
  Már csak a háló, meg a Tisza hiányzik a képről! :XD :XD ;)
  Ígéretes kis csónak, hogy jutottál hozzá?! :)

  VálaszTörlés
 2. hálót nem is fogsz látni képen:D Tiszát viszont annál inkább! tavaszig még a régi tulajnál lesz, mert közel lakik a vízhez, de mivel kihasználatlanság miatt válik meg tőle, megengedte, hogy ott parkoljon. 5m-es boríthatatlan cirkáló:)

  VálaszTörlés
 3. Hal-i!
  Gratulálok hozzá! :D
  Használd egészséggel..., remélem, hogy egyszer meghívsz egy legyes-pergetős pecára, főleg, hogy váltok területit a Tiszára is... :) ;)
  Egyébként, ha nem üzleti titok, akkor mennyiért vetted?!
  A paramétereit nézve, ez olyan mint a Bateké és az enyém... :) ;)

  VálaszTörlés
 4. Faterral közösen dobtuk össze, a motor meg már 95 óta bent állt a garázsban szóval így fasza. maga a ladik 2éves és félszázba adta a fószer, mert nem használta. szerintem jól jártunk :)

  VálaszTörlés
 5. Hal-i!
  A képet nézve biztosan! :)

  VálaszTörlés
 6. kösz :) a moci becsapós, ugyanis a jóöreg orosz acélból készült és a vetyerok nevet viseli. de 3. rántásra röffent, 95óta állt a garázsban:)

  VálaszTörlés
 7. Rokk rokk rokkk, a Vetyerok !!! :)
  Ezzel csak egy gáz lesz: 8 Le, és mint ilyen, elvileg vizsgaköteles.
  benyus

  VálaszTörlés
 8. Igen, sajnos ez van. Viszont úgy hallottam, ma már mindent el lehet intézni..:P bár nem tudom pontosan miből áll egy ilyen vizsga, utána fogok járni, aztán.. ez nem rondíthat bele a pecába :)

  VálaszTörlés
 9. Szia Gabi! Mivel Honda burkolat van rajta és a Tiszán, (tudod, itt nálunk ) nem szoktak ilyen dolgokkal foglalkozni a rend őrei nagy valószínűséggel nem lesz vele gond, amennyiben minden kötelező felszerelés lesz nálad(csáklya, 2 lámpa stb. ) Gratula! Üdv: Krisz

  VálaszTörlés
 10. na igen, gyanítom régebben is ezt a célt szolgálta:)

  VálaszTörlés