2010. június 20., vasárnap

CDC Parachute #18

F.

12 megjegyzés:

 1. Hal-i!
  Na végre, nem én vagyok az első hozzászóló... :XD, de most már leírhatom, hogy nagyon belejöttél ebbe a légykötés témába! :)
  ... és eddig tartott a "Földi öröm", mert a hétfő - keddi Hernádos pecát sajnos el kell halasztanunk a folyón levonuló újabb árhullám miatt! Pedig a "Földi paradicsom" - a csodálatos al-Hernád -, már alig várja, hogy teszteljük a remek legyeidet... ;)
  Természetesen, ha ráérsz, akkor egy remek patakos pecában benne vagyok... :XD

  VálaszTörlés
 2. köszkösz!
  ha nem lesz nagyon takony idő, nekem a patakos peca is jó! rég voltam.. horgászni! úristen, ez a sok áradás.. mindenképp menni kéne valahova még a San előtt! gyakorolgatni meg ilyesmi. majd megbeszéljük!;)

  VálaszTörlés
 3. Hal-i!
  Oksa! :) Edzeni kell a San-ra, nehogy már... :XD
  A Hernád árad, úgyhogy csak patak jöhet szóba. Sőt az al-Hernád szeptemberig felejtős lesz, mivel mihelyt lehet, leengedik a csatornát karbantartás miatt, ezért itt gázolós peca nemigen lesz, hiszen minden víz az al-vízen fog lejönni! Hát ez van, de ez jót tesz az al-víznek, mert rengeteg hal fog beállni. Hosszú, boldog ősz elé nézünk, csak ez a qrv@ nyár ne lenne ilyen sz@r! :XD

  VálaszTörlés
 4. hoppáhopp
  kibújt a medve az uborkából

  VálaszTörlés
 5. ugylátom Katesz túl sokat tanultál :)
  n ha nem lesz Hernád, akkor ki kell próbálni a Sajót, ha engedi a vízállás! rég tervezek oda is egy sátoros pecát! vagy ahogy jön. de mindenképp menni kell, mert ez így nem állapot!

  VálaszTörlés
 6. Hal-i!
  A Sajón is tartósan magas a vízállás, de ha tisztul annyit, hogy lehessen legyezni rajta, akkor azért tudok mutatni néhány hibátlan gázolós pályát (Köröm, Girincs, Kesznyéten - Ónod, Nagycsécs) ahol ilyenkor is lehet hódolni a szenvedélyünknek... :) De ezeken a helyeken a sátorozást felejtsd el! :XD Talán Girincsen lehet sátrat verni, a többi helyről még a gondolatodat is ellopják, amíg Te horgászol a vízben... :S
  Majd csörgess meg, ha ráérsz, visszahívlak, hogy a hételeji patakos pecát leegyeztessük... :)

  VálaszTörlés
 7. időjárás függvénye igazából. hétvégén tudok bármit is mondani, attól függ, hogy sikerül a vizsgám.. de legkésőbb szombat este tudlak hívni.

  VálaszTörlés
 8. Hal-i!
  Oksa! Egy nagy kalappal a vizsgádhoz!
  Pénteken hajnalban dunai pecán leszek, szombat, vagy vasárnap tavi csónakos pergetés, de hívj nyugodtan... :) Végül is ráérsz akkor is szólni, ha elindulsz hétfőn, vagy kedden, mert mire ideérsz én elkészülök! :XD
  ... csak azt sajnálom, hogy a hihetetlenül fogós streamer-eidet nem tudom a Dunán tesztelni...;) ...lehet, hogy ezen fog múlni a süllő-fogás?!

  VálaszTörlés
 9. Hal-i!
  Befejezted a vizsgaidőszakot? :XD
  Költői kérdés volt ..., grat hozzá! :) ;) ...(legalábbis remélem)
  No, akkor mi lesz a hét elei program?!

  VálaszTörlés
 10. befejeztem jaja kösz;)
  ami a pecát illeti én kedden érek haza valamikor, ugy h szerdán ha ráérsz nekem most ugy tünik jaó!
  majd előtte mindenképp hivlak!

  VálaszTörlés
 11. Hal-i!
  Grat hozzá! :)
  Akkor majd hívj, ha otthon leszel, hátha addig tisztul az al-Hernád is és legyezhetővé vélik! A vízszint már rendben van, a zsiliptől a hídig már gázolható, csak nagyon trutyis... :O Ha nem jön újabb víz, akkor a jövő hét második felében már horgászható lesz... :)

  VálaszTörlés