2010. június 20., vasárnap

CDC Parachute #18





F.

12 megjegyzés:

  1. Hal-i!
    Na végre, nem én vagyok az első hozzászóló... :XD, de most már leírhatom, hogy nagyon belejöttél ebbe a légykötés témába! :)
    ... és eddig tartott a "Földi öröm", mert a hétfő - keddi Hernádos pecát sajnos el kell halasztanunk a folyón levonuló újabb árhullám miatt! Pedig a "Földi paradicsom" - a csodálatos al-Hernád -, már alig várja, hogy teszteljük a remek legyeidet... ;)
    Természetesen, ha ráérsz, akkor egy remek patakos pecában benne vagyok... :XD

    VálaszTörlés
  2. köszkösz!
    ha nem lesz nagyon takony idő, nekem a patakos peca is jó! rég voltam.. horgászni! úristen, ez a sok áradás.. mindenképp menni kéne valahova még a San előtt! gyakorolgatni meg ilyesmi. majd megbeszéljük!;)

    VálaszTörlés
  3. Hal-i!
    Oksa! :) Edzeni kell a San-ra, nehogy már... :XD
    A Hernád árad, úgyhogy csak patak jöhet szóba. Sőt az al-Hernád szeptemberig felejtős lesz, mivel mihelyt lehet, leengedik a csatornát karbantartás miatt, ezért itt gázolós peca nemigen lesz, hiszen minden víz az al-vízen fog lejönni! Hát ez van, de ez jót tesz az al-víznek, mert rengeteg hal fog beállni. Hosszú, boldog ősz elé nézünk, csak ez a qrv@ nyár ne lenne ilyen sz@r! :XD

    VálaszTörlés
  4. hoppáhopp
    kibújt a medve az uborkából

    VálaszTörlés
  5. ugylátom Katesz túl sokat tanultál :)
    n ha nem lesz Hernád, akkor ki kell próbálni a Sajót, ha engedi a vízállás! rég tervezek oda is egy sátoros pecát! vagy ahogy jön. de mindenképp menni kell, mert ez így nem állapot!

    VálaszTörlés
  6. Hal-i!
    A Sajón is tartósan magas a vízállás, de ha tisztul annyit, hogy lehessen legyezni rajta, akkor azért tudok mutatni néhány hibátlan gázolós pályát (Köröm, Girincs, Kesznyéten - Ónod, Nagycsécs) ahol ilyenkor is lehet hódolni a szenvedélyünknek... :) De ezeken a helyeken a sátorozást felejtsd el! :XD Talán Girincsen lehet sátrat verni, a többi helyről még a gondolatodat is ellopják, amíg Te horgászol a vízben... :S
    Majd csörgess meg, ha ráérsz, visszahívlak, hogy a hételeji patakos pecát leegyeztessük... :)

    VálaszTörlés
  7. időjárás függvénye igazából. hétvégén tudok bármit is mondani, attól függ, hogy sikerül a vizsgám.. de legkésőbb szombat este tudlak hívni.

    VálaszTörlés
  8. Hal-i!
    Oksa! Egy nagy kalappal a vizsgádhoz!
    Pénteken hajnalban dunai pecán leszek, szombat, vagy vasárnap tavi csónakos pergetés, de hívj nyugodtan... :) Végül is ráérsz akkor is szólni, ha elindulsz hétfőn, vagy kedden, mert mire ideérsz én elkészülök! :XD
    ... csak azt sajnálom, hogy a hihetetlenül fogós streamer-eidet nem tudom a Dunán tesztelni...;) ...lehet, hogy ezen fog múlni a süllő-fogás?!

    VálaszTörlés
  9. Hal-i!
    Befejezted a vizsgaidőszakot? :XD
    Költői kérdés volt ..., grat hozzá! :) ;) ...(legalábbis remélem)
    No, akkor mi lesz a hét elei program?!

    VálaszTörlés
  10. befejeztem jaja kösz;)
    ami a pecát illeti én kedden érek haza valamikor, ugy h szerdán ha ráérsz nekem most ugy tünik jaó!
    majd előtte mindenképp hivlak!

    VálaszTörlés
  11. Hal-i!
    Grat hozzá! :)
    Akkor majd hívj, ha otthon leszel, hátha addig tisztul az al-Hernád is és legyezhetővé vélik! A vízszint már rendben van, a zsiliptől a hídig már gázolható, csak nagyon trutyis... :O Ha nem jön újabb víz, akkor a jövő hét második felében már horgászható lesz... :)

    VálaszTörlés