2010. december 6., hétfő

Wig hair

Szilveszteri maszk - alapanyag alternatíva:
Kb. négyszer vagy ötször több anyag van egy ilyen maszkon, mint amihez boltokban juthatunk. Az áráról nem is beszélve.. Rengeteg színben gyártanak ilyen csodákat.






F.

2 megjegyzés:

  1. Úsztattad már? Mozog rendesen? Ezekkel az egyenes szálú anyagokkal nekem nem volt sikerem, jobban bejönnek a gyűrött, rendezetlen szálú matériák. Valahogy lazábban állnak, vízben is jobban viselkednek. De azért drukkolok az álarc-legyeidnek ;)
    És el kell mondjam, tegnap egy dekorcucc nagykerben belefutottam egy fura anyagba. Valami műmoha lehet, a zöld legalábbis tök úgy néz ki. Tengeri legyekhez való anyag a super meg ultra hair, na ez is olyasmi, csak finomabb, "mikro-rackás", kb 10 centis szálakból áll. Kár hogy nincs belőle natúr fehéres színű, csak ez a mohazöld (ki volt pukkanva egy csomag eloroztam belőle egy tincset, jó lesz hátnak ;)), narancs, világoszöld (ezek jók!) meg vmi hupilila. 610 Ft egy kitömött zacsi (kf fél-egy liter).

    VálaszTörlés
  2. Épp ma délben szaladtam ki egy közeli vízre úsztatni őket! Teljesen rendben vannak mozgásilag is és mivel műanyag, kevesebb vizet is vesz fel.
    Annyit módosítottam a kisebbik fehéren, hogy az oldalára folyt véletlenül a gyanta és így lapított lett, szóval oldalra bukott a vízben rántásra, de ez könnyen korrigálható volt. Sajnos halat nem adott most a víz.
    Jó hogy szóltál, terveztem én is hasonló boltba való látogatást, megnézem magamnak ezt a mohát!:)

    VálaszTörlés