2013. február 11., hétfő

Kis streamer valami

Találtam egy zacsi maradék, selejt, ki minek nevezi furcsa keverék marabu tollat, vagy talán tyúk.. kitudja.

Lényeg, hogy megihletett a barna szín meg rég kötöttem már pici streamert. Jelszó az egyszerűség. Próba tavasszal. muddler


F

2 megjegyzés:

 1. No én azt már innen látom jó lesz ez!
  Muddlert így kell kötni?- Akkor én mi a szösszel pecáztam?- Pedig kedvenc legyemmé lépet elő. "Vitt mindent mint a piros hetes".-Az enyémeknek nem volt ilyen hosszú farka.
  Egyébként a farok részt sok más légynél elhagytam. Ugyan olyan fogós, sőt talán fogósabb lett. (stimulátor). Már ha jól írtam. Neked mi a tapasztalatod?
  üdv.János(623).

  VálaszTörlés
 2. ktöttem én is jó pár stimulatort, de azoknak nem sok közük van a muddlerhez szerintem. az szárazlégyként funkcionál és bár van benne őzszőr, az ahogy írtad faroknak illetve szárnynak van kötve, elsősorban a kőlegyet hivatott utánozni, és szőrös is. nekem az valamiért nem jött be, de lehet hogy csak erőltetni kellett volna kicsit többet.
  ez a muddler, ha jól köttem, mert eddig ez szerintem az első.. kishalat utánoc inkább, de kifogom próbálni dúsabb és hosszabb őzszőrrel kötve, az talán szöcskésebb. keress rá a tube-on aztán biztos kihoz valamit, hogy kell kötni. nekem így sikerült :)

  VálaszTörlés